Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Peste nobil - viata sanatoasa

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Steamer din bambus cu 2 niveluri format din 3 piese

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Diametrul de 25 CM
Out Of stock
Descriere
Steamerele de bambus sunt formate din cosuri care se imbina perfect unul peste altul, cu un capac deasupra.

Intreaga configuratie este plasata peste un wok sau oala cu apa care fierbe, iar aburul se ridica prin orificiile din partea de jos a fiecarui cos, in fiecare nivel al steamer-ului pentru a gati orice este in interior.

Investitia intr-un steamer din bambus poate parea de prisos; pare a fi unul dintre acele instrumente de gatit de care nu aveti cu adevarat nevoie, dar s-ar putea sa va regasiti folosindu-l mai des decat v-ati imaginat.

Gatitul la abur, este la fel de omniprezent si important in bucataria asiatica, precum coacerea sau prajirea este in bucataria americana sau europeana.

Cu un steamer din bambus, puteti gati la abur nu doar chifle si dumpling-uri, ci si paine, legume, orez, prajituri si alte deserturi.

Steamerul din bambus este si o modalitate excelenta de a incalzi mancarea, deoarece aburul reintroduce umezeala in mancare, o incalzeste si o hidrateaza.

Steamerele din bambus sunt deosebite prin faptul ca nu colecteaza condens (care ar picura pe alimentele si le-ar modifica textura, gustul sau aspectul).

Intretinerea steamerului din bambus:

*Pentru a curata steamerul din bambus dupa folosire, spalati cu un burete si detergent de vase diluat, si clatiti imediat bine.

*Lasati steamerul sa se usuce la aer cel putin 2 zile inainte de depozitare pentru a preveni aparitia mucegaiului.

*Nu spalati steamerul din bambus cu masina de spalat vase. Nu-l inmuiati in apa din chiuveta mai mult de 5 minute.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura