Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Peste nobil - viata sanatoasa

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set ceai Matcha Aurora 4 piese

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Setul contine bol din portelan japonez, tel din bambus, lingurita din bambus pentru dozat pudra de ceai si suport pentru telul din bambus.

Delicios, calmant si plin de antioxidanti, Matcha a devenit unul dintre cele mai populare superalimente. Pentru cei neinitiati, procesul de preparare si diferitele instrumente necesare pentru un Matcha savuros, pot fi un pic coplesitoare.

Echipat cu tot ce aveti nevoie, acest set din 4 piese pentru Matcha face procesul de pregatire foarte usor!

Proiectat pentru incepatori, kitul include un bol pentru matcha din portelan Japonez, care se potriveste confortabil in maini, permitandu-va sa simtiti caldura ceaiului fara sa va ardeti. Acest bol elegant, este un must-have pentru orice pasionat de ceai Matcha .

Dar...un matcha este la fel de bun ca telul din bambus (Matcha whisk) pe care il folositi! Cei 120 de peri ai acestui tel din bambus va ajuta sa creati o consistenta usoara, cremoasa si spumoasa, de neuitat in ceaiul dumneavoastra.

Setul include, de asemenea, un Chashaku (lingurita din bambus), in care incape de la 1/4 pana la 1/2 lingurita de pulbere, dar si un suport pentru tel ( whisk ). Indiferent daca va place puternic sau slab, gros sau subtire, puteti crea o ceasca de matcha adaptata preferintelor dvs.

Datorita materialului ceramic si bambusului premium folosit, acest set este durabil si ecologic! Este modul perfect de a te trata pe tine sau pe acel cineva special din viata ta. Spalati manual fiecare piesa si uscati-o la aer pentru o curatare rapida si usoara.

Setul include:

* castron

* tel din bambus (matcha whisk)

* suport pentru tel si o lingurita din bambus, toate ambalate elegant.

- Acest set va ajuta sa obtineti o consistenta usoara si spumoasa in ceaiul dumneavoastra Matcha.

- Usor de luat si de dozat pudra de ceai verde cu lingurita de bambus din set.

- Cadou minunat pentru iubitorii de ceai.

- Fabricat cu materiale premium.

Unitate vanzare SET
Origine Japonia
Greutate (kg) 1
MATERIAL Portelan
Diametru bol 13 cm
Inaltime bol 7 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura