Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Peste nobil - viata sanatoasa

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Amestec de condimente japoneze Shichimi togarashi (7 spices)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
300 gr brandul S&B
Out Of stock
Descriere
Descriere: Shichi-mi tōgarashi, cunoscut de asemenea ca nana-iro togarashi sau pur si simplu shichimi, este un amestec comun japonez de condimente, care contine sapte ingrediente.

Un amestec tipic poate contine: ardei rosu iute macinat grosier (ingredientul principal), sanshō macinat ("piper japonez") coaja de portocala prajita, seminte de susan negru, seminte de susan alb, semintele de canepa, ghimbir, aonori sau nori (alge marine).

Shichimi (de asemenea, cunoscut sub numele de Nanami) togarashi este un amestec de sapte condimente in stil japonez utilizate in mod obisnuit pentru supe, boluri teriyaki si taitei.Facut cu un amestec de mirodenii si ardei rosii acest mix da un gust picant si puternic, si merge de minune la supe, cum ar fi udon sau ramen sau pur si simplu la orice fel de mancare caruia vreti sa-i dati un impuls de arome si iuteala. Este un must-have pe raftul de condimente al oricarui bucatar profesionist.

Origine: Japonia.

Ingrediente: Ardei iute, coaja de portocala, seminte de susan negru, seminte de susan alb, piper japonez, ghimbir, alge marine verzi.

Valori nutritionale pe 100g:

• Energie: 1434kJ / 341kcal
• Grasimi: 11g (din care grasimi saturate: 2g)
• Carbohidrati: 47g (din care zaharuri: 13g)
• Proteine: 13g
• Sare: 0, 08g

Dupa deschidere se pune intr-un recipient etans si se pastreaza in loc uscat si racoros, departe de razele soarelui.

Producator: S&B
Ambalare: 300 gr
Trimite mesaj
Din Gura in Gura