Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Peste nobil - viata sanatoasa

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pudra wasabi Kinjirushi Wasabits

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punga 1 kg
Out Of stock
Descriere
Kinjirushi kona wasabi cu ” Wasabits ” este o pudra de wasabi cu textura si gust mult mai aproapiate de wasabi real decat oricare alt produs. ”Wasabits” se refera la textura fibroasa pe care o obtineti cand se rade un rizom adevarat de wasabi.

Kinjurushi este brandul -lider mondial- al adevaratului wasabi iar acest produs este cat se poate de apropiat ca gust, textura si proprietati, de autenticul wasabi Japonez .Tradus literar Kinjirushi inseamna cel mai bun sau produs de top si chiar asta sunt! Timp de 80 de ani, compania a produs wasabi de calitate exceptionala, folosind doar cele mai pure ingrediente japoneze. Hreanul, de exemplu, este cultivat special in Hokkaido. Kinjirushi a fost una dintre primele companii care au introdus wasabi in Occident. Instructiuni de gatit: La o masura de pudra se adauga o masura de apa.

Ingrediente:Hrean 80%, mustar, zahar, colorant artificial E102 (FD & C galben nr.5), E133 (FD & C albastru nr1), vitamina C.

Valori nutritionale:

Valori nutritionale pe 100g
Energie 1660kj/392kcal Grasimi 4, 4g din care saturate 0, 4g
Carbohidrati 69, 3g din care zaharuri 27, 5g
Proteine 18, 6g
Sare 0, 1g

Conditii de pastrare: A se pastra in loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. Se recomanda sigilarea pungii dupa deschidere si consumarea cat mai repede.

-Origine: Japonia

-Ambalare: punga de 1 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura