Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Peste nobil - viata sanatoasa

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gyoza cu pui si legume

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punga de 600 gr, brand 'Shirakiku'
Out Of stock
Descriere
Gyoza (餃子, gyōza) sunt dumplinguri umplute cu carne si legume tocate si invelite intr-un aluat subtire. De asemenea, cunoscute sub numele de ''pot stickers'', gyoza sunt originare din China (unde sunt numite jiaozi), dar au devenit un fel de mancare foarte popular in Japonia. Umplutura tipica pentru gyoza consta in :carne de porc tocata, arpagic nira, ceapa verde, varza, ghimbir, usturoi, sos de soia si ulei de susan, iar in unele locatii se serveste gyoza si cu alt fel de umpluturi.
Comercializam acest produs cu umplutura din carne de pui si legume, ambalat la punga de 600 gr (30 de bucati x 20 gr/bucata), calitate premium, brandul ''Shirakiku''.
-Calitate si gust excelente
-Congelate individual in punga IQF
-Fara glazura
-Gust autentic Asiatic.

Ingrediente:Aluat 32.84 % (facut din faina de grau, apa, sare si ulei de soia). Umplutura: carne de pui 19.4%, varza, ceapa, arpagic, amidon modificat, usturoi, ghimbir, zahar, sos de soia (apa, boabe de soia, faina de grau, sare si alcool), potentiator de aroma (E 621), sare, pudra de pui (din grasime de pui si agent de ingrosare {E1414}, extract de drojdie, proteine vegetale hidrolizate, ulei de susan, ulei de soia, proteina de soia, potentiator de aroma E635, piper alb.

Valori nutritionale:Valori nutritionale pe 100g: Energie 749 kJ / 179 kcal ; Grasimi 3, 3 g din care saturate 2, 5 g; Carbohidrati 27 g din care zaharuri 2, 7 g; Proteine 10, 3 g; Sare 2, 3 g

Conditii de pastrare:Produs congelat rapid. A se pastra la -18 C. A nu se recongela dupa decongelare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura