Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Peste nobil - viata sanatoasa

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dovlecei feliati pentru sushi - Kanpyo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pachet de 1 kg, brandul Genki
Out Of stock
Descriere
Kanpyō, uneori romanizat si pronuntat kampyo, sunt aschii uscate de tigva (Lagenaria siceraria var. Hispida), un tip de dovleac. Kanpyo este un ingredient din bucataria traditionala japoneza in stil Edo, iar fiert si aromatizat este frecvent utilizat la rolele de sushi Futomaki.

Kanpyo a fost cultivat initial in regiunea Osaka, dar acum este un produs de specialitate al Prefecturii Tochigi. Acest tip de dovleac este recoltat intre sfarsitul lunii iulie si septembrie. Carnea alba a acestui dovleac se taie in fasii de 3 cm latime si 3 mm grosime, apoi sunt uscate la soare sau deshidratate.

Origine: China

Ingrediente:Zahar, dovleac 31%, sos de soia (soia, apa, grau, sare), colorant: E150a, sare, potentiator de aroma E621.

Valori nutritionale pe 100g : Energie 412kj/98, 47kcal Grasimi 0, 11g din care saturate 0, 05g Carbohidrati 25, 6g din care zaharuri 18, 83g Proteine 1, 48g Sare 1,94g

Producator: Genki

Greutate pachet: 1kg.

Conditii de pastrare: A se pastra in loc uscat si racoros.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura