Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Peste nobil - viata sanatoasa

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Topping pentru sushi Calamar feliat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Yari Ika, 160gr/caserola
Out Of stock
Descriere
Yari-ika este un tip de calamar foarte popular in Japonia, foarte apreciat atunci cand este folosit pentru sushi. Daca este servit foarte proaspat, yari-ika va fi usor translucid.

Atunci cand este lasat aproximativ o zi, isi pierde transluciditatea, carnea devine complet alba si capata o aroma dulce, inconfundabila, greu de inlocuit cu altceva.De obicei, dupa ce feliaza calamarul pentru sushi chiar inainte de servire, itamae (bucatar sau chef in bucataria japoneza) va mai face cateva taieturi subtiri pe toata suprafata bucatii de calamar proaspat taiate cu scopul de a fragezi carnea, si a-i descatusa aromele. Se foloseste la sushi sau la salate.

Daca este servit foarte proaspat, calamarul feliat Yari-ika va fi usor translucid. Daca este lasat sa stea o zi isi pierde translucenta, devine complet alb si capata o aroma dulce si minunat de gustoasa.

Ingrediente: Calamar (moluste) 99,3 % (loligo edulis), stabilizator (acid citric), umectant (sorbitol).

Valori nutritionale pe 100g:

Energie 328 kJ / 78, 4 kcal;
Grasimi 1, 2 g din care saturate 0, 4 g;
Carbohidrati 0 g din care zaharuri 0 g;
Proteine 16, 7 g;
Sare 0, 7 g

Conditii de pastrare: Produs congelat rapid. A se pastra la -18 C. A nu se recongela dupa decongelare.

Ambalare: caserola 160g

Origine: Vietnam
Trimite mesaj
Din Gura in Gura